Paleti

DE CE TEC-PALCOM?

– TEC-PALCOM rascumpara paletii dumneavoastra in stare buna sau uzati la tarifele cele mai atractive ale pietii.

– TEC-PALCOM recupereaza elementele in stare buna si reconditioneaza ambalajele deteriorate dupa normele in vigoare.

– TEC-PALCOM vinde sau rascumpara toate tipurile de paleti noi sau de ocazie, pe stoc sau la comanda. TEC-PALCOM triaza si repara, reconditioneaza in propriile locatii mai multe mii de paleti sau containere, pe luna. Clientii nostrii sunt lideri mondiali in inchirierile de ambalaje, cat si nume mari de logistica si distributie din Franta si Europa.

– TEC-PALCOM dispune de personal reactiv si format special in activitati de reciclare a paletilor din lemn.Criteriile pt standardele de reparatii sunt controlate cu regularitate in ateliere astfel incat sa asigure cea mai buna calitate si o siguranta totala in utilizarea ambalajelor si pe care le reconditionam in locatiile noastre.

– Marea majoritate a muncitorilor nostrii au fost formati in Franta la cele mai importante locatii de reconditionare si reciclare a ambalajelor din lemn, cat si la nivel de reparatii, cunoscand normele EURO EPAL si normele US « perfect repair », introduse de grupul CHEP, lider mondial in inchirierile de ambalaje. Cel mai inalt nivel de formare al personalului nostru este recunoscut si apreciat de clientii nostrii cei mai exigenti.

– TEC-PALCOM concepe propriile materiale ca linii de productie sau unitati mobile de reparatii la locatiile celor mai importanti clienti.

Mai multa economie si mai ecologic

Activitatea dumneavoastra necesita zilnic gestionarea fluxurilor mari de paleti?

Societatea TEC-PALCOM poate interveni direct la locatia dumneavoastra pentrut a tria si repara stocul dumneavoastra de paleti de toate tipurile daca cantitatea care urmeaza sa fie prelucrata este mare.

Stocul dumneavoastra de ambalaje sau de paleti poate fii o sursa de crestere a productivitatii, daca paletii dumneavoastra sunt in stare buna, veti putea ambala mai bine produsele, deci veti utiliza o suprafata mai mica de depozitare ( castigati spatiu). Produsele mai bine ambalate vor fii mai usor de transportat si clientii dumneavoastra vor fi mai multumiti, reducand reclamatiile. Un stoc bine intretinut va rezista mai mult si astfel veti economisi bani.

Loturile de paleti care nu mai sunt utilizati in activitatea dumneavoastra au un pret. TEC-PALCOM ii poate rascumpara. Paletii sau ambalajele dumneavoastra fac parte din activele societatii dumneavoastra.